Image Image Image Image Image

Copyright 2015-2020 Johanna Reveman

Scroll to Top

Till toppen av sidan

PROJEKT

FullmäktigemöteFullmäktigemöteFullmäktigemöteFullmäktigemöteFullmäktigemöteFullmäktigemöte

Fullmäktigemöte

Beställare Sveriges läkarförbund

Grafisk inramning av fullmäktige med konferens och galamiddag. Eventet fick ett grafiskt mönster och en färgpalett som vi använde genomgående i inbjudningsmaterial, trycksaker och digitalt material samt till foliering av väggar och inramning av scener med mera.

LäkarkarriärLäkarkarriärLäkarkarriärLäkarkarriär

Läkarkarriär

Beställare Sveriges läkarförbund

Tillsammans med Läkartidningen arrangerar Läkarförbundet regelbundet seminarium och föredrag runt om i Sverige. Arrangemangen behövde ett manér och en inramning som jag tog fram åt dem.

 

Lipusur Lipus grafiska manualLipus profilmaterial

Lipus

Beställare Lipus – Läkarnas institut för professionell utveckling i sjukvården

Lipus hade redan en etablerad logotyp som kompletterades med en komplett profil. Applicering och användning av typsnitt och färger samlades i en grundlig grafisk manual.

Ryggkirurgiska klinikenBroschyrRyggkirurgiska kliniken

Ryggkirurgiska kliniken

Beställare: Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs

Uppdatering av klinikens grafiska profil, logotyp och manual för visuell identitet.

GHC advokatbyråGHC advokatbyråGHC advokatbyråGHC advokatbyråGHC advokatbyråGHC advokatbyråGHC advokatbyråGHC advokatbyrå

GHC advokatbyrå

Beställare: Gunnard Holst Cederlöv Advokatbyrå

Grafisk profil med manual och hemsida. Jag arbetar oftast med professionella fotografer men i det här fallet tog jag själv de bilder som behövdes till hemsidan.

Finnhammars revisionsbyråFinnhammars revisionsbyråFinnhammars revisionsbyråFinnhammars revisionsbyråFinnhammars revisionsbyråFinnhammars revisionsbyråFinnhammars revisionsbyrå

Finnhammars revisionsbyrå

Beställare: Finnhammars revisionsbyrå

I arbetet med att uppdatera den grafiska profilen och visuella identiteten på alla plan utom logotypen fick Finnhammars bland annat ett nytt bildmanér och foton monteras i den rektangulära form som finns i logotypens rektangel. Som helhetsgrepp på den visuella identiteten såg vi över allt kommunikationsmaterial, som broschyrer, monter, hemsida samt en detaljerad profilmanual för att underlätta framtida produktion och konsekvens i den visuella identiteten.

BB SOPHIABB SOPHIABB SOPHIABB SOPHIABB SOPHIA

BB SOPHIA

Beställare: BB Sophia

När det nya födelsesjukhuset i Stockholm skulle öppna fick jag i uppdrag att ta fram den grafiska profilen.

FRENDA

On 10, okt 2013 | I | By nannaadmin

FRENDA

Beställare: Praktikertjänst Tandvård

Logotyp för ett nytt journalsystem för tandläkare, FRENDA. I uppdraget fanns önskemål att få med några av tandläkarens verktyg, varför symbolen är ett collage av de tre vanligaste.

NÖJDNÖJDNÖJDNÖJDNÖJDNÖJDNÖJDNÖJD

NÖJD

Förpackningsföretaget Nöjd tillhör de ledande inom transportemballage i Sverige. I samband med att de 2012 firade trettio år i branschen ville de göra om sin grafiska profil och visuella identitet. Tack vare långsiktig planering och god logistik från alla parter kunde den nya profilen presenteras övergripande i alla kanaler i samband med Scanpack-mässan i oktober 2012.

Den nya profilen knyter an till Nöjds bransch med den enkla lådan i form av en kvadrat som namnet placerats på. Kvadraten används genomgående i tryckt material; som form på visitkort och grafiska element på hemsidan. Den orange färgen ville man bevara från den gamla logotypen.

www.nojd.com

SINCLAIRSSINCLAIRSSINCLAIRSSINCLAIRS

SINCLAIRS

Ny grafisk profil i samband med namnbyte på dansstudion i Göteborg.