Image Image Image Image Image

Copyright 2015-2020 Johanna Reveman

Scroll to Top

Till toppen av sidan

PROJEKT

LäkarkarriärLäkarkarriärLäkarkarriärLäkarkarriär

Läkarkarriär

Beställare Sveriges läkarförbund

Tillsammans med Läkartidningen arrangerar Läkarförbundet regelbundet seminarium och föredrag runt om i Sverige. Arrangemangen behövde ett manér och en inramning som jag tog fram åt dem.

 

Sommarkampanj Beauty PlanetSommarkampanj Beauty PlanetSommarkampanj Beauty PlanetSommarkampanj Beauty PlanetSommarkampanj Beauty Planet

Sommarkampanj Beauty Planet

Beställare: Beauty Planet

Beauty Planet säljer produkter för hår- och kroppsvård. I kampanjen som gick under sommaren i tidningar som Damernas värld  och Tara lyftes olika produktområden – huden i solen; kroppen i flygmiljö; håret efter sommarens bad.

KampanjKampanjKampanjKampanj

Kampanj

Uppdragsgivare: Praktikertjänst Hälso- och Sjukvård

Kampanj om det fria vårdvalet av specialistläkare. Det utökade vårdvalet av specialistläkare har öppnat för fri etablering inom flera specialiteter i Sverige. Med anledning av det söker man kontinuerligt specialister som drömmer om att öppna en egen specialistmottagning, vilket kan bli verklighet i Praktikertjänsts regi.

Fokus har lagts på tre huvudpunkter: att fånga friheten det innebär att vara egenföretagare med ”det stora företagets trygghet” i ryggen; de enskilda specialiteterna; datumen för införandet av respektive specialitet i vårdvalet.

Kampanjen har löpt under 2012 och fortsätter 2013 då vårdvalet utökas ytterligare. Vi har i första hand jobbat med annonsering i fackpress, direktutskick och en ny hemsida – vårdvalsverige.se, frånskild företagets ordinarie webb.

Webbyrå: Creuna

www.vardvalsverige.se

VianorVianorVianorVianor

On 15, Nov 2012 | I | By nannaadmin

Vianor

Beställare Vianor

Rikstäckande kampanj för däckfirman Vianor där personalen på varje verkstad fick profilera företaget. Resultatet blev 57 olika editioner.

PERSONAL TRAINING SCHOOLPERSONAL TRAINING SCHOOLPERSONAL TRAINING SCHOOLPERSONAL TRAINING SCHOOLPERSONAL TRAINING SCHOOL

On 08, Nov 2012 | I | By nannaadmin

PERSONAL TRAINING SCHOOL

Annonskampanjer. Personal Training School är Sveriges ledande skola för utbildning av personliga tränare. De ligger sedan 1995 i Stockholm och utbildar tränare för internationell licens i personlig träning.

Foto: Niclas Brunzell, Martin Sundström

ZIIZIIZIIZIIZII

ZII

Form av webbshop, katalog och kampanj av produkterna kring sporten FreeBandy.

Foto: Felix Oppenheim, Martin Sundström

SVENSKA FREEBANDY FÖRBUNDETSVENSKA FREEBANDY FÖRBUNDETSVENSKA FREEBANDY FÖRBUNDETSVENSKA FREEBANDY FÖRBUNDETSVENSKA FREEBANDY FÖRBUNDETSVENSKA FREEBANDY FÖRBUNDET

SVENSKA FREEBANDY FÖRBUNDET

Introduktionskampanj av sporten FreeBandy i skolor, gallerior, och butiker. Tidning, broschyrer och profilering i samband med större tävlingar.

Foto: Felix Oppenheim